Kompanija Clima Cane osnovana je 2002.godine, kao jedini proizvođač nameštaja od PVC-a u Evropi, a kao takva postoji i danas.

 

Ova kompanija dizajnira i proizvodi nameštaj od najnovijih PVC i vodootpornih materijala, sa visokom UV zaštitom i posebnim akcentom na detaljima i kvalitetu.

 

Pomoću preciznih mašina  za obradu plastike i najsavremenije tehnologije Hi-PVC ekstrudiranja, uz odabran tim dizajnera, obučenih i veštih radnika, uspeli smo da proizvodu veštačkog porekla udahnemo tropski duh i prirodni izgled. 

Spoj inovativnosti i kvaliteta, modernog i klasničnog daje nameštaj koji Vaš prostor na terasi, bašti, pored bazena, pretvara u vrhunsko mesto za odmor, a savršeno se uklapa i u svaki enterijer.

 

Naš jedinstveni proces proizvodnje stvara prelep nameštaj, prirodnog izgleda, koji je izuzetno jak i nije mu potrebno posebno održavanje. Ovi proizvodi idealni su za spoljnu upotrebu, otporni su na vlagu, sunce, so i hemikalije, pa se kao rezultat dobija dugovečan nameštaj koji je, kao takav, dobra investicija.